Palvelut

Mäntsälän ainutlaatuinen juhlapaikka

Ruustinnan Kammari Oy on vuonna 2011 perustettu majoitus-, kokous- ja juhlatilana toimiva yritys Mäntsälän historiallisella kirkonmäellä.

Päärakennuksessa on toiminut historiansa aikana mm. majatalo , leipomo kahvila sekä rukoushuone. Kiinteistön vanhimmat osat (hirsisali) on rakennettu 1700-1800 luvulla jonka lisäksi kiinteistöä on laajennettu 1920–luvulla. Näin kiinteistö sai sen nykyisen profiilinsa.

Nykyisen asunsa sekä muunnellut sisätilat rakennus sai vuonna 2010-2011 tehdyssä perusparannuksessa. Voit katsoa kuvasarjaa restauroinnista löydät täältä!

Vuonna 2012 uudelleen rakennettu talousrakennus pihapiirissä sai nimekseen Pehtoorin Tupa. Pehtoorin Tuvan välittömään läheisyyteen mäenpäälle on valmistunut huvimaja laajoine terasseineen.

Keskeinen sijainti, palvelut lähellä
Ruustinnan Kammari sijaitsee aivan Mäntsälän keskustassa ja sen välittömässä läheisyydessä ovat kaikki keskustan palvelut ja aktiviteetit. Mäntsälän keskustan palveluista mainittakoon mm. kirkko, terveyskeskus, apteekki, jäähalli, urheiluhalli, palloilukenttä, tanssilava, monia ravintoloita sekä pizzerioita, linja-autoasema sekä rautatieasema.

Yöpymismahdollisuus ja majoitusta Mäntsälässä
Nykyään Ruustinnan Kammari Oy:n kiinteistöissä on yhteensä 32 vuodepaikkaa.

Päärakennuksessa on yläkerrassa viihtyisiä 2-3 hengen huoneita seitsemän kappaletta joista viidessä on oma wc/suihku. Kaksi huonetta jakaa yhteisen wc/ suihkutilan yläkerran aulassa.
Huoneissa on TV, jääkaappi sekä WLAN –yhteys sekä aulassa minikeittiö, missä mikroaaltouuni sekä kahvin- ja vedenkeitin asiakkaiden käyttöön.

Pehtoorin Tuvassa on kaksi pientä yhden hengen huonetta omalla sisäänkäynnillä ja terassilla. Huoneissa on oma wc, suihku, tv, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä WLAN-yhteys. Talon toisessa päädyssä on 58,5 m2 suuruinen sviittihuoneisto, saunalla, vilvoitteluterassilla ja minikeittiöllä varustettuna. Tilassa on tv, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, silitysvälineet, kuivausteline, hiustenkuivaaja sekä WLAN-yhteys. Huoneisto on kahdessa tasossa ja molemmissa kerroksissa on oma wc ja suihku. Yöpyjiä mahtuu max. 10 henkilöä.

Hirsisali-, sauna- sekä kokoustilat
Salissa on 49 asiakaspaikkaa , kabinetissa tilat 10-15 henkilölle.
Saunaan mahtuu samaan aikaan max 6 henkilöä.
Salissa on TV / DVD sekä karaoke-laitteet.
Kabinetti tilassa on videotykki sekä Blue-Ray soitin

Kaikki tilat ovat varattavissa maanantaista sunnuntaihin.

Pitopalvelu / tilausruoka järjestetään sopimuksen mukaan. Tilaisuuksiin saa tuoda omat virvoitusjuomat.
 Tilojen varauksia otetaan vastaan arkisin maanantaista perjantaihin numerosta 0440 100 659
Ystävällisesti tervetuloa Ruustinnan Kammariin majoittumaan ja viihtymään
Ava Kontiainen & Simopekka Salminen